Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Lupta cu transportul ilicit de pasageri, intensificată

19 iul. 2016,, 10:30   Societate
2743 1
В Молдове активизировали борьбу с незаконными перевозками пассажиров
Foto: noi.md

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor a reluat acțiunile de combatere a transportului ilicit de călători, comunică NOI.md.


Potrivit comunicatului instituției de resort, ieri dimineața, angajații Agenției Naționale Transport Auto, dar și ofițerii din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, au mers din nou în zona Autogării de Nord din Chișinău, unde mai mulți șoferi au fost sancționați după ce s-a depistat că prestează servicii de taxi fără licență de activitate.

La razii a participat și viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Sergiu Bucătaru. Oficialul a declarat că acțiunile vor continua pentru a combate acest fenomen care pune în pericol viața pasagerilor. De asemenea, se prevede să fie verificate și microbuzele sau autocarele ce transportă pasageri și peste hotarele Moldovei.

Conducătorii depistați că activează ilegal riscă o amendă de pînă la 140 de puncte contravenționale, dar și să rămînă fără plăcuțele de înmatriculare a autoturismelor timp de șase luni.

Operațiunea comună a Agenției Naționale Transport Auto și a Inspectoratului Național de Patrulare a demarat acum o lună. Astfel de verificări au avut loc atît în Chișinău, cît și în mai multe localități ale Moldovei. Peste 50 de conducători auto au fost sancționați.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?