Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4021

Ion Ceban: Este suficient cîteva minute să dea peste cap traficul rutier

11 apr. 16:46   Societate
1788 0

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, se arată nemulțumit de coridoarele verzi pe care le organizează autoritățile guvernamentale, notează Noi.md.

Pe rețelele de socializare Ion Ceban a publicat astăzi, 11 aprilie, un video în care prezintă situația din centrul Chișinăului, menționînd că este suficient ca doar cîteva minute de astfel de situații să dea peste cap traficul rutier de pe străzile municipiului Chișinău.

„Am reușit să filmez unul din acele coridoare verzi despre care spun. În așa momente semafoarele sînt reorganizate și sînt incluse cu întîrzieri, iar regimul obișnuit de lucru este perturbat. Este suficient ca doar cîteva minute de astfel de situații să dea peste cap traficul rutier de pe străzile Capitalei.

În toamna anului trecut, coridoarele verzi, care sunt activate în timpul deplasărilor oficiale, a constituit subiect de scandal între administrația locală și cea centrală.

Primarul Ceban acuza funcționarii guvernamentali că solicită activarea coridoarelor verzi nemotivat, iar acest lucru ar fi unul dintre principalele motive de formare a ambuteiajelor în Chișinău.


3
2
1
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?