Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Socialiștii au înaintat o moțiune împotriva ministrului Șalaru

2 iun. 2016,, 10:26   Politică
2002 2
Socialiștii au înaintat o moțiune împotriva ministrului Șalaru
Foto : mail.ru

Deputații din fracțiunea PSRM au înaintat astăzi, în plenului Parlamentului, o nouă moțiune simplă, de această dată asupra activității ministrului Apărării, Anatol Șalaru, notează NOI.md.

Potrivit socialiștilor, șirul fărădelegilor din cadrul Armatei Naționale continuă și nimeni nu ia atitudine față de ilegalitățile ce se produc.

„Sub egida ministrului sînt diminuate capacitățile de apărare ale statului. Avem dovezi video, noi nu venim doar cu cuvinte, dar și cu probe. Sînt hoții și acțiuni ilegale. Încă la prima moțiune simplă a socialiștilor împotriva lui Șalaru, am venit cu un document care demonstra că complexele aeriene care protejează spațiul aerian al țării sînt comercializate”, a precizat socialistul Grigore Novac.

Spicherul Parlamentului, Andrian Candu, a ironizat pe marginea inițiativei socialiștilor. „Era o vorbă la noi – nicio sesiune fără moțiune, dar la noi nicio săptămînă fără moțiune”, a spus Candu.

Precizăm că săptămîna trecută fracțiunea PSRM a înaintat o moțiune simplă asupra activității ministrului Educației, Corina Fusu. Astăzi, Biroul permanent urmează să decidă cînd va fi examinată moțiunea în Parlament.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?