Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Maestrul Nicolae Botgros, indignat: "Așa nu se mai poate!"

20 mai. 12:49   Showbiz
3215 0

Maestrul Nicolae Botgros a postat un mesaj în rețelele sociale, în care s-a arătat revoltat de o situație de la vamă, notează Noi.md.

Renumitul dirijor s-a arătat supărat de faptul că, întorcîndu-se nu de mult de la un concert de la București (România), membrii Orchestrei Naționale “Lăutarii“ au stat mai bine de două ore în Vamă, fără ca cineva din responsabili să se intereseze de situația lor.

"Am ajuns unde -am ajuns ... Orchestră Națională “Lăutarii “ lăudată de toți cetățenii, de toți diplomații, demnitarii de la noi, cît și din partea cealaltă de Prut, recent, venind de la un mare concert de la București, succes de nu mai încape în noi, și stăm la vama de 2 ore și ceva fără să ne intrebe cineva măcar un cuvînt ...

Cum să mai crezi ca sîntem cineva în lumea asta, dacă nu ne ia în seamă nimeni ... și asta nu e prima oară, de multe ori sîntem ajutați, mai bine spus, noi ne rugăm de cineva să ne ajute, dar așa nu se mai poate ...

Noi avem de lucrat foarte mult peste Prut și avem deja probleme mari că nu se mai poate de răbdat. Eu trebue de fiecare dată să mă rog pentru a trece frontiera, la diferiți vameși , polițiști de frontieră.


Spuneți-mi, vă rog, ce-ar mai trebui să facem ca să ajungem și noi diplomați că nu cred ca vreun diplomat poate face ce facem noi la ora actuală ...

Îmi cer scuze dacă am jignit pe cineva ...", se arată în mesajul maestrului.

Redacția Noi.md a contactat-o pentru un comentariu pe Tatiana Șompol, reprezentanta Serviciului de presă al Vămii, care a precizat că nu Vama este responsabilă pentru autorizarea trecerii persoanelor prin punctele de trecere a frontierei de stat, dar Poliția de Frontieră.

Raisa Novițki, ofițer în Serviciul de presă al Poliției de Frontieră a spus că precizează circumstanțele și revine cu precizări.

7
1
0
2
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?