X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Usatîi către şeful CEC, Iurie Ciocan: Pregătiţi-vă să staţi la puşcărie

20 noi. 2015,, 13:20  
1326 11
Усатый – Председателю ЦИКа Чокану: «Сушите сухари и учитесь шить телогрейки»
Foto: moldnews.md
Liderul Partidului Nostru a comentat pe reţelele de socializare declaraţia lui Iurie Ciocan, care insistă că nu au existat nici un fel de cozi la secţiile de votare deschise în Rusia la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.

„Privirea profesionistă a lui Iurie Ciocan nu a observat cozile de la secţiile de votare din Rusia la 30 noiembrie anul trecut. Au fost deschise doar 5 secţii pentru toată Rusia, în timp ce pe teritoriul FR sunt sute de mii de cetăţeni de-ai noştri. Dar, potrivit lui Ciocan, cozi nu au fost. Cel puţin, el nu le-a observat”, a scris Renato Usatîi, adresându-se preşedintelui CEC pe reţele de socializare.

„Domnule preşedinte al CEC (deocamdată!) nu contraziceţi realitatea. Nu vi se va ierta. Iar, pentru a fi mai obiectiv şi a reuşi să observaţi cozile de la secţiile de votare, urmăriţi şi alte posturi TV, decât televiziunile moldoveneşti, afiliate oligarhilor. Dacă aţi fi fost măcar puţin împăcat cu lumea din jur, aţi fi văzut ceea ce am zărit eu la 30 noiembrie la Moscova.

”Am votat şi eu acolo, după ce aţi eliminat din cursa electorală partidul cu cea mai mare popularitate în rândul cetăţenilor. Şi, împreună cu mine, pentru acest partid, în acea zi, au încercat să-şi dea votul la o singură secţie de votare 15 mii de oameni. Mai mulţi nu au încăput pe strada pietonală de lângă Ambasada Moldovei”, a specificat Usatîi, recomandându-i „funcţionarului servil, mângâiat de toate autorităţile, care şi-a ridicat un castel enorm din contul unui salariu modest, să înceteze să irite cetăţenii”.

„În scurt timp se va termina totul şi Ciocan, ar putea, foarte probabil, să ajungă după gratii. A meritat. Decât să mintă în faţa întregului popor, mai bine în taină şi-ar face rezerve de pesmeţi şi ar învăţa cum se coase cojoace”, a subliniat Usatîi. Amintim că la numai două zile înaintea alegerilor din 30 noiembrie 2014, partidul „Patria”, în capul listei căruia a fost Renato Usatîi, a fost eliminat, în mod obraznic, din cursa electorală.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?