X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Comuniștii marchează cea de-a 22-a aniversare a partidului

22 oct. 2015,, 10:50   Politică
3074 0
Коммунисты празднуют годовщину своей партии
Foto: dosug.md
Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a declarat la ședința Parlamentului că comuniștii marchează o zi importantă în viața partidului – ziua constituirii. Astăzi Partidul Comuniștilor din Republica Moldova împlinește 22 de ani, informează NOI.md.

În acest context, Vladimir Voronin și-a felicitat colegii de partid, dar și toți cetățenii Moldovei care îi susțin pe comuniști: „Vom face totul pentru dezvoltarea Moldovei în calitate de stat democratic, suveran și integru teritorial”, a dat asigurări liderul PCRM.

Pe site-ul formațiunii a fost publicată o adresare a Comitetului Central al PCRM, în care se menționează că PCRM este partidul patrioților și stataliștilor.

„Fiind la putere, noi am demonstrat aceste calități nu doar prin lozinci, dar și prin fapte practice, dezvoltînd statul moldovenesc și îmbunătățind viața oamenilor. Oricît de complicat ar fi astăzi, noi, comuniștii, sîntem ferm convinși că adevărul învinge întotdeauna. În Moldova nu există o altă forță politică cu un asemenea potențial înalt, cu patrioți adevărați care își fac griji pentru țară și bunăstarea oamenilor. De aceea, noi, comuniștii, răspundem pentru aceea cum va fi Moldova noastră mîine. Noi trebuie să nu uităm niciodată că pe primul loc a fost, este și va fi Moldova, interesele statului și cetățenilor”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?