Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Avertisment pentru proprietarii constucţiilor ilegale din păduri

9 sep. 2015,, 13:00   Societate
3238 1
Новый министр окружающей среды намерен "укротить Moldsilva"
Foto: tribuna.md
Ministrul Mediului şi cel al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor şi-au anunţat la Fabrika priorităţile pentru perioada imediat următoare. Valeriu Munteanu declară că va da ordin să fie demolate toate construcţiile ilegale din păduri, iar Vasile Bîtca spune că se va ocupa în primul rând de construcţia locuinţelor sociale şi crearea locurilor de muncă în industrie.

Potrivit ministrului Mediului, Valeriu Munteanu, proprietarii caselor de beton, ridicate ilegal în păduri, urmează să-şi demoleze benevol construcţiile. Dacă nu se vor conforma deciziei, vilele lor vor fi dărâmate de către autorităţi.

"Pentru betoane, castele şi pentru tot ce este, am dat termen două săptămâni pentru cei de la Moldsilva ca să îi someze pe toţi să meargă şi să facă prescripţii clare pentru fiecare, ca până când cade zăpada să nu existe acolo nici un soi de betoane", a spus ministrul mediului, Valeriu Munteanu.

La rândul său, ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Bîtca, a declarat că proiectele privind construcţia locuinţelor sociale în raioanele ţării vor continua.

"Acest suport al Băncii de Dezvoltare al Consiliului Europei este de 13,4 milioane de euro, supliment la aceşti bani vin şi Consiliile raionale. Vom construi în Moldova peste 700 de locuinţe, pentru circa 2500 de cetăţeni", a spus ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Bîtca.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?