X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 505

Primăria a dat startul unei campanii de educație ecologică (VIDEO)

17 aug. 2015,, 16:45   Capitala
2989 3

Primăria a dat startul unei campanii de educație ecologică (VIDEO)
Foto : noi.md

Primăria municipiului Chișinău a dat startul unei campanii de educație ecologică și păstrare a curățeniei în capitală, transmite NOI.md.

Campania cu genericul „Sunt orașul tău, sunt casa ta. Ai grijă de mine!” începe de astăzi, 17 august și va dura pînă la sfîrșitul anului. În primăvara anului 2016, autorii campaniei spun că o vor iniția iar.

„Ideea vine din partea Direcției general locativ-comunală și amenajare și are drept scop reducerea cantității deșeurilor aruncate în spațiile publice, neautorizate, inclusiv în parcuri, în spațiile verzi. Vrem să ajungă la conștiința fiecărui chișinăuian faptul că Chișinăul este casa lor! Dacă acasă păstrează curățenia, așa trebuie să o păstreze și în oraș”, a declarat pentru NOI.md, șeful Servicii proiecte și achiziții publice din cadrul Direcției generală locativ-comunală și amenajare, Vasile Efros.

Campania conține două spoturi: unul video, cu o durată de 35 secunde, care va fi derulat la canalele TV naționale și unul audio – care va putea fi auzit la posturile de radio.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?