X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

SUA au dat o serie de ultimatumuri Kremlinului privind Donbasul

10 aug. 2015,, 15:50   Externe
7636 8

Foto: mk.ru

SUA vor continua să mențină regimul de sancțiuni împotriva Rusiei și vor face acest lucru pînă în momentul în care acordurile de la Minsk nu vor fi îndeplinite în totalitate, relatează podrobnosti.ua.

Acest lucru se afirmă într-o scrisoare a vicepreședintelui american Joe Biden adresată şefului comisiei pentru afaceri externe a Radei Supreme a Ucrainei.

În același timp, Biden a reamintit Kremlinului despre responsabilitatea pe care Rusia o va purta pentru războiul din Donbas și anexarea Crimeei.

De asemenea, el a explicat încă o dată că sancțiunile vor fi în vigoare pînă în momentul în care Rusia nu oprește agresiunea împotriva unui stat independent.

"Dacă Rusia nu își îndeplinește obligațiile care îi revin în temeiul acestor acorduri, sau în cazul în care recurge la o nouă ofensivă militară de-a lungul liniei de conflict, Statele Unite ale Americii vor ridica prețul pe care îl va plăti Rusia pentru agresiune împotriva Ucrainei. Sancțiuni noastre împotriva Rusiei pentru acțiunile sale în Crimeea vor rămîne, de asemenea, în vigoare pînă în momentul în care Rusia va încheia ocupația teritoriului Ucrainei independente", - se spune în scrisoare.

Amintim că, Kievul cere Kremlinului să oprească imediat ofensiva din Donbas.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?