X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

O tornadă nocturnă a distrus o parte dintr-un oraș american

29 apr. 14:45   Externe
3990 0

Orașul Sulphur din statul american Oklahoma a fost aproape distrus în urma unei tornade care a avut loc în timpul nopții. Imagini cu distrugerile au fost publicate de Washington Post (WP).

O parte semnificativă a orașului a fost distrusă. În multe clădiri s-au prăbușit pereți și acoperișuri. Potrivit ziarului, multe clădiri nu vor putea fi reconstruite. Potrivit estimărilor preliminare, peste cinci mii de persoane și-au pierdut casele, relatează gazeta.ru.

Potrivit experților, cel puțin 16 tornade au fost înregistrate în acest stat în weekend. Alte cîteva pîlnii de aer au fost înregistrate în sud-estul statului Kansas și în nord-vestul statului Missouri.

Înainte de aceasta, în China, o tornadă puternică a lovit orașul Guangzhou din provincia sudică Guangdong. După finalizarea operațiunilor de căutare și salvare, s-a dovedit că cinci persoane nu au supraviețuit intemperiilor. Cel puțin 33 de persoane au solicitat asistență medicală. 140 de clădiri industriale au fost avariate, nefiind înregistrat niciun caz de prăbușire a clădirilor de locuit.

1
0
0
4
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?