X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

100 de tineri se întrunesc la o școală de vară, pentru noi cunoștințe

10 iul. 2015,, 17:45   Societate
3006 1
100 молодых людей получат новые знания в летней школе
Foto: moldovenii.md
O sută de tineri se vor întruni în perioada 11-16 iulie în cadrul școlii de vară „Wave Week Moldova 2015”, în incinta taberei „Brăduleț” din orașul Vadul lui Vodă, informează NOI.md.

Școala de vară pentru tinerii lideri comunitari este parte a programului Wave Week Moldova (WWM). Timp de șase zile, delegații vor avea cursuri teoretice în limba engleză și română, facilitate de formatori americani și moldoveni, pe teme precum: comunicarea asertivă, liderism, planificarea și promovarea evenimentelor de voluntariat, colectarea de fonduri și planificarea bugetului cu succes, tactici de motivare a membrilor echipei, abilități de comunicare în public, de soluționare eficientă a conflictelor.

După ce vor însuși aspectele teoretice pentru a pune în practică cele învățate, delegații WWM vor fi divizați în trei grupuri și vor desfășura trei acțiuni în folosul comunității.

Pe parcursul celor șase ediții WWM a reușit să creeze o rețea de 300 de absolvenți, care au implementat peste 35 de proiecte de voluntariat, de care au beneficiat circa o mie de persoane.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?