Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Procuratura Generală deocamdată nu intenționează să-l rețină pe Renato Usatîi

6 mai. 2015,, 13:05   Societate
3670 1
Foto: noi.md
Procurorul Viorel Morari, șef al Secţiei conducere a urmăririi penale în organele centrale ale MAI, care investighează cauza penală în care Renato Usatîi figurează în calitate de suspect, a răspuns la întrebarea adresată de NOI.md – va fi sau nu va fi reținut sau invitat la audieri, la Procuratura Generală (PG) omul de afaceri Renato Usatîi, care a anunțat despre revenirea sa la Chișinău miercuri, 6 mai. Anterior Viorel Morari a susținut că pe numele lui Renato Usatîi au fost emise cel puțin două citații.

„Nu. Deocamdată nu este vorba despre reținerea lui Renato Usatîi. În ceea ce privește chemarea la audiere, va fi ridicat dosarul și, în funcție de tactica selectată a investigației, va fi stabilită data și expediată citația oficială. În momentul de față Procuratura nu are față de Usatîi nici o întrebare care ar cere răspuns urgent”, a specificat procurorul.

Anterior Viorel Morari a comunicat că lui Renato Usatîi încă la finele anului trecut i s-a atribuit statut de suspect în investigarea introducerii în Moldova a 40 de mii de dolari SUA. Totodată, Usatîi de două ori a fost chemat la audieri la Procuratura Generală. Businessmanul s-a eschivat de la prezentarea la PG, invocînd unele „motive obiective ce nu-i permit să sosească în Moldova”.

NOI.md va continua să urmărească evoluția situației.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?