X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Ilcenco s-a pomenit într-un vacuum informațional

22 mar. 2015,, 10:30   Societate
3256 0
Фото: kgb-pmr.com
Jurnalistul Serghei Ilcenco, reținut la 18 martie de KGB-ul transnistrean pentru 72 de ore fiind suspectat de instigare la extremism, a dispărut din cîmpul de vedere al societății și presei, informează NOI.md.

În dimineața zilei de sîmbătă, 21 martie, feciorul jurnalistului Nicolai a scris pe pagina sa de pe Facebook, că la ora 10 urmează să înceapă ședința de judecată pentru a-i stabili măsura de reprimare lui Ilcenco. De atunci, Serghei Ilcenco și feciorul lui au dispărut din cîmpul informațional. Jurnaliștii din regiunea transnistreană consideră că Ilcenco ar fi fost eliberat cu interdicția de a părăsi localitatea, deoarece sancțiunile pe articolul care îi este incriminat nu depășesc 5 ani de detenție.

Solicitați de NOI.md, angajații organelor de drept din Transnistria au refuzat să comenteze situația privind Serghei Ilcenco, invocînd zilele de odihnă și lipsa de informație. Nici pe site-ul KGB-ului transnistrean, care a anunțat despre reținerea lui Ilcenco, nu a fost publicată nicio informație la acest caz.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?