X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Platon anunță că o dă în judecată pe jurnalista Mariana Rață

14 sep. 2021,, 15:33   Societate
27905 8

Veaceslav Platon anunță într-o postare pe pagina sa de facebook că o dă în judecată pe jurnalista TV8, Mariana Rață.

”Dragă Mariana! Văd că ți-ai ieșit din bine, iar din acestă cauză sînt obligat să te port prin judecăți. Vreau să văd cum te vei îndreptăți. Acum sîntem în proces de pregătire a cererilor de chemare în judecată privind apărarea onoarei și demnității și înaintarea acestora la Judecătoria București pentru cetățenii cu pașapoarte românești. Te voi purta și pe acolo”, scrie Platon pe pagina sa de facebook.

Acesta spune că s-a amuzat pe marginea declarațiilor făcute despre investigațiile în privința sa.

”Să știi că m-am amuzat copios, atunci cînd ai declarat despre oarecare investigații în privința mea. La ultima noastră întrevedere, ți-am explicat timp de 4 ore doar o singură schemă din furtul miliardului. Dar așa și n-ai înțeles nimic. Sincer să fiu, am lăsat-o baltă, înțelegînd că n-are rost. Și din nou „bună ziua”: Mariana și investigațiile.

Apropo, pregătește-ți banii pentru avocați. Și să nu îndrăznești să-i achiți din contul TV8, pentru că te vei alege imediat și cu o cerere la Procuratura europeană pentru delapidarea resurselor europene. Aceștia vor începe a deranja donatorii și vă vor pune capacul. Ce-i drept, ai putea să te adresezi după bani la SIS. Ei sînt obligați să ramburseze cheltuielile agenților săi, suportate în timpul executării misiunilor de serviciu.
O cerere aparte pregătim acum și în privința șezătorii de ieri cu Maia Sandu. Mai pe scurt, limba lungă și mintea scundă sînt o combinație foarte costisitoare.


PS: Salutări lui Viorel!”, a mai scris Platon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?