X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

Procuratura Anticorupție: Vom contesta sentința de achitare a lui Vlad Filat

7 mai. 13:02   Societate
2335 0

Sentința de achitare a fostului premier, Vlad Filat, în dosarul de spălare de bani va fi contestată de Procuratura Anticorupție cu apel la Curtea de Apel Chișinău. Despre aceasta a anunțat procurorul de caz.

„Urmează să studiem și să analizăm motivele expuse în conținutul sentinței integrale care va fi înmînată participanților la proces și avînd în vedere că acuzarea a pledat pentru vinovăția inculpatului Vladimir Filat în comiterea infracțiunii de spălare de bani și consideră că sînt suficiente probe care confirmă comiterea de către acesta a infracțiunii incriminate”, a declarat acuzatoarea după ședința de judecată.

Fostul prim-ministru, Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), a venit cu o reacție după ce a fost pronunțată sentința de achitare în dosarul de spălare de bani în proporții deosebit de mari.

„M-am așteptat la orice. Urmează să vedem partea motivantă a sentinței”, a declarat Filat, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Astăzi, 7 mai, fostul prim-ministru, Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a fost achitat în dosarul în care era învinuit de spălare de bani în proporții deosebit de mari.


2
2
1
3
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?