X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Primăria capitalei dă startul evenimentelor de sărbători

20 dec. 2014,, 10:56   Societate
3643 0

Foto : news.mail.ru

Primăria municipiului Chişinău anunţă că în perioada sărbătorilor de iarnă va organiza un şir de evenimente culturale în scop caritabil. Prin aceste acţiuni, autorităţile îşi propun să acorde o mînă de ajutor oamenilor străzii şi copiilor din instituţiile rezidenţiale. Doritorii de a oferi cadouri de Crăciun pentru cei care au nevoie de ajutor se pot apropia la sediul Primăriei, informează NOI.md.

Astfel, astăzi, 20 ianuarie, ora 18.00, la Filarmonica Naţională "S. Lunchevici" va avea loc un Concert de Crăciun, cu Alex Calancea şi prietenii, cu cîntece de altă dată şi cu multe surprize. "Este un concert special. Oamenii pot veni şi aduce în dar lucruri de care alţii au nevoie, de susţinerea şi încurajarea noastră", a spus Ana-Lucia Culev, şefa Direcţiei cultură a Primăriei. Darurile care vor fi adunate vor fi duse la orfelinate, case de copii şi la Centrul de Găzduire a persoanelor fără adăpost. „Vom duce aceste lucruri necesare împreună cu colindul nostru", a precizat şefa Direcţiei cultură.

Şirul de evenimente va continua duminică, 21 decembrie, la Sala cu Orgă prin concertul aniversar al Corului "Vocile Primăverii", la cea de-a 35-a aniversare. Marţi, 23 decembrie, la Chişinău va avea loc lansarea unui CD şi DWD cu cele mai frumoase melodii lansate în anii 70-80 de Ştefan Petrache, Sofia Rotaru, Anastasia Lazariuc, Iurie Sadovnic în interpretarea artiştilor de azi.

În zilele de 23, 24 şi 25 decembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, pe lîngă actele de caritate, vor avea loc concerte cu participarea Orchestrei municipale a Fraţilor Vasile şi Vitalie Advahov, Zinaida Julea, Igor Cuciuc, Geta Burlacu, Marcel şi Cornelia Ştefăneţ.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?