X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Explozie de culori, veselie și adolescenți – fotoreportaj de la Festivalul culorilor din Chișinău (FOTO)

6 sep. 2014,, 13:30   Showbiz
8217 3
Foto: noi.md
Vineri seara, în premieră, la Chișinău, a avut loc Festivalul Culorilor cu participarea DJ ATB, transmite NOI.md.

În Piața Marii Adunări Naționale, pentru prima dată, a avut loc ediția națională a Festivalului Culorilor Darwin, în cadrul căruia, locuitorii capitalei au savurat „bătaia” cu pulbere colorată, procurată la intrare.

Potrivit organizatorilor, vopseaua nu este periculoasă pentru sănătate. Aceasta este compusă în proporție de 99,30% din făină de porumb, 0.50% din vopsea alimentară și 0.20% parfum natural. Mai mult, organizatorii au asigurat că vopseaua se va spăla ușor de pe piele și haine.

Tineretul capitalei a intrat imediat în luptă și în cîteva minute de la start era imposibil să distingi pe cineva printre diversitatea fețelor multicolore. Tinerii și tinerele aruncau unii în alții cu pudră de diferite culori, participau la „spălarea” cu vopsea pe fonul alb al standului și făceau poze. În această seară numărul de „selfie” a fost nelimitat.

Pe parcursul întregului eveniment, atmosfera a fost încinsă de DJ Alexander, Double V și Rudee. Desigur, cireașa de pe tort al acestei bombe musicale a fost invitatul DJ АТВ.

Deasupra pieței centrale timp de cîteva ore a putut fi observantă o ceață multicoloră, iar muzica nu a încetat pînă la 23.00.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?