X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Dezmințire la articolul „Noi detalii în cadrul Victoriabank” !

3 sep. 2014,, 18:27   Economie
2652 1
Foto : profit.md
Portalul www.noi.md a publicat pe 2 septembrie o ştire venită de la o agenție de publicitate, cu titlul „Noi detalii în cadrul Victoriabank”, în care se spune că Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) este îngrijorată de situaţia creată în jurul Victoriabank.

Întrucît știrea nu a conținut niciun argument sau declarație a vreunui reprezentant BERD, aceasta a fost retrasă de pe site. Fiind plasată în baza înţelegerilor contractuale cu agenția comanditară, marcată cu litera P (Publicitate) conform legislaţiei, aceasta a încălcat principiile de etică și corectitudine jurnalistică, fapt ce a determinat portalul www.noi.md să o excludă. Menționăm că responsabilitatea pentru conţinutul acestui text o poartă clientul comanditar.

Aducem scuze băncii Victoriabank şi personal preşedintelui Natalia Politov-Cangaş, vizată în această ştire, pentru că nu au fost verificate informaţiile înainte de publicare, lucru care ar fi putut aduce prejudicii băncii şi persoanelor vizate.

Reiterăm că știrea nu reprezintă opinia redacției portalului NOI.md, fiind amplasată în baza înțelegerilor contractuale cu privire la amplasarea publicității pe www.noi.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?