Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

Un grup media american reduce cîteva sute de locuri de muncă

23 feb. 23:00   Externe
2204 0

Grupul Vice Media a anunţat că nu va mai publica pe site şi că reduce cîteva sute de locuri de muncă. Destinat unui public tînăr şi cunoscut pentru ştirile sale îndrăzneţe şi conţinutul social, Vice era una dintre stelele în ascensiune ale unei noi generaţii de media online înainte de a intra în faliment în luna mai.

Bruce Dixon, directorul general al grupului, a anunţat că o astfel de măsură este necesară pentru o realiniere strategică. "Din păcate, acest lucru înseamnă că vom reduce şi vom elimina cîteva sute de posturi", a precizat acesta.

Angajaţii care vor fi disponibilizați, vor fi informaţi la începutul săptămînii viitoare, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Aceasta este o cădere dramatică pentru companie, care a fost evaluată în 2017 la 5,7 miliarde de dolari, dar care a ajuns să se declare în faliment în luna mai a anului trecut.

Vice a fost fondată în 1994 ca o revistă canadiană şi a devenit un grup media online. Grupul a reprezentat o nouă generaţie de media, cu o acoperire şi o abordare originale.


0
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?