Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Ministerul de Interne al Ucrainei a alocat o lună pentru a zdrobi rebelii

11 iul. 2014,, 00:03   Externe
6172 0
Foto : polit.ru
Pentru finalizarea cu succes a operațiunilor de neutralizare a principalelor forțe separatiste din Donețk și Lugansk este nevoie de aproximativ o lună. O astfel de apreciere a făcut miercuri, consilierul Ministrului Afacerilor Interne din Ucraina Stanislav Recinski, transmite ITAR-TASS.

Oficialul a subliniat că, în ultimele zile operațiunea în partea de est a țării progresează.

Cu toate acestea, administrația prezidențială din Ucraina, miercuri, a reiterat că nu va negocia cu adversarii înarmați ai autorităților ucrainene – dar numai cu cei care-și apăra interesele fără arme. "Nu se pune problema negocierilor oficiale cu teroriștii, acest lucru este inacceptabil. Dar grupul de contact, care deja s-a convocat cu participarea OSCE, a ambasadorului (Federației Ruse) Zurabov și (ex-președintelui Ucrainei), Leonid Kucima, este gata să efectueze și în continuare aceste consultări", - a declarat șeful adjunct al administrației prezidențiale Valeri Cealîi.

O zi mai devreme, primarul de Donețk Alexandr Lukiancenko a declarat că ar fi primit din partea președintelui Ucrainei Petro Poroșenko propunerea de a negocia la Sviatogorsk cu reprezentanții republicilor autoproclamate – RPD și RPL.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?