Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Ford Edge – cel mai calitativ crossover de dimensiuni medii din punctul de vedere J.D. Power and Associates

24 iun. 2014,, 15:06   Ştiri Auto
5178 0

Foto: ford
Conform sondajului«Initial Quality Study», efectuat de reputata agenție americană J.D. Power and Associates, Ford Edge este lider în segmentul crossoverelor de dimensiuni medii, din punct de vedere al calității.

Sondajul efectuat pe un eșantion de 86 000 proprietari de automobile noi a arătat, că după 90 zile de exploatare Ford Edge era lider în segment, devansând concurenți ca Hyundai Santa Fe și Nissan Murano.

Trei modele Ford Motor Company au fost lideri în segmentele lor, fiind recunoscute drept cele mai calitative – Ford Edge, Ford F-150 și Lincoln MKX.

Ford Edge este dotat cu unul dintre cele mai puternice, în clasa respectivă, motoare V6, cu volum de 3,5 l și 288 c.p., cu faze modificabile de repartizare a gazelor. Motorul eficient, care garantează o putere impresionantă și un nivel înalt de economie a combustibilului, capabil să funcționeze pe benzina cu cifra octanică 92, se asortează cu transmisia automată în 6 trepte SelectShift și sistemul inteligent de tracțiune integrală. Are o servodirecție extrem de exactă și poate satisface pretențiile celor mai încercați șoferi.

Salonul spațios de 5 locuri Ford Edge este garnisit cu piele în completare standard, confortul este garantat și șoferului, și pasagerilor. Scaunele cu reglare electrică – 10 la cel al șoferului și 6 la pasagerul din față. Cele din spate pot fi ușor pliate grație sistemului «Easy Fold». Microclima în salon va fi asigurată de climatizorul cu două zone.


В стандартную комплектацию нового Ford Edge входит интеллектуальная система полного привода, которая с опережением оценивает дорожные условия и постоянно корректирует распределение мощности на каждое колесо, чтобы обеспечить водителю наилучшее сочетание управляемости и тяги.

Dotarea-standard a noului Ford Edge include sistemul inteligent de tracțiune integrală, care evaluează anticipat condițiile drumului și permanent corectează forța pentru fiecare roată, pentru a asigura șoferului îmbinarea cea mai fericită dintre manevrabilitate și forță.

Ford Edge mai are în dotare un șir de tehnologii, care asigură liniștea șoferului în drum, printre acestea - sistemul electronic de stabilitate Advance Trac® cu sistem de prevenire a răsturnărilor RSC (Roll Stability Control), sistemul de asistență la pornire în pantă (HSA), sistemul de control a presiunii în pneuri și sistemul de frânare (ABS).

Automobilul este dotat cu sistemul informativ My Ford cu două ecrane LCDc4,2-inchecrane pe panoul central și consola centrală. Sistemul audio de clasă superioară cu CD/MP3 și 6 difuzoare va face călătoria mai plăcută.

Ford Edge asigură șoferului și pasagerilor un nivel înalt de securitate. Are instalate airbag-uri de ultimă generație, inclusiv cele laterale și frontale, storuri laterale de securitate pentru primul și cel de-al doilea rând de scaune, pentru siguranța deplină și multilaterală. Scaunele din spate au dispozitive Latch pentru fotoliile copiilor.

Mai este instalat și sistemul MyKey, care face șofatul începătorilor mai lipsit de primejdii grație posibilității de stabilire a restricțiilor de viteză și zgomot, precum și de blocare a posibilității deconectării sistemelor de securitate și de asistență șoferului.

Sistemul SecuriСode™ – deschiderea portierelor fără cheie, prin cod.

Aspectul carismatic Ford Edge nu fa rămâne neobservat în fluxul de circulație grație anor elemente de design, cum ar fi discurile roților din aliaje ușoare, țeava de eșapament cromată, spoilerul din spate, grilajul radiatorului vopsit în argintiu și moldingurile laterale negre. Aspectul dinamic al modelului se combină perfect cu noblețea interiorului. La garnisirea salonului sunt folosite doarmateriale de cea mai înaltă calitate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?