X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Jaguar a devenit brandul nr.1,în 2014 , conform ratingului 2014 What Car ? / J.D. Power

4 iun. 2014,, 13:53   Ştiri Auto
6132 0
Foto: jaguar
În Marea Britanie, Jaguar a devenit brandul nr.1,în 2014 , conform ratingului 2014 What Car ? / J.D. Power*. În reputatul rating, Jaguar deține titlul de cel mai bun brand trei ani consecutiv.
Ratingul reflectă opinia a 15 000 clienți din Marea Britanie, care au apreciat 109 modele de automobile, prezentate de 27 branduri. Redactorul-șef al publicației What Car? Jim Holder spune: "Este plăcut, că Jaguar este apreciat de clienți pe piața particulară. Simplu de înțeles, de ce modelul Jaguar XF este - proprietarii i-au pus note înalte pentru stil, confort și siguranță ".
Cel mai mare succes al lui Jaguar – titlul de cel mai bun brand – a fost obținut grație aprecierilor pentru stil, confort, siguranță, costul asigurărilor și centrele de dealeri. Jaguar XF a participat la cel de-al 10-lea rating în clasa automobilelor de reprezentanță. El a primit numeroase premii internaționale, vînzările cresc cu fiecare an grație noilor tipuri de caroserii, motoare b variante de garnisire.
Jeremy Hicks, Director general Jaguar Land Rover Marea Britanie, spune: "Sunt mîndru de echipa Jaguar, care elaborează designul, se ocupă de tehnologii și producere, pentru că face mașini adorate de clienți. Și sunt mulțumit, că rețeaua de dealeri Jaguar în Marea Britanie asigură clienții cu servicii de clasă, care transformă posedarea și conducerea unui Jaguar în satisfacție.
"Locul întîi în ratingul What Car? / J.D. Power este pentru Jaguar un motiv de mîndrie. Cu planuri nemaivăzute de prezentare a noilor produse, noi așteptăm cu nerăbdare trecerea experienței de posedare a unui Jaguar la noi clienți".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?