X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Streleț: Coaliția proeuropeană trebuie să rămînă intactă pe durata campaniei electorale

30 mai. 2014,, 12:31   Politică
4302 7
Foto: noi.md
Rezultatele negocierilor privind formarea unei noi coaliții proeuropene după alegeri vor depinde foarte mult de conduita partidelor în timpul campaniei electorale. O declarație în acest sens a fost făcută de liderul fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, în cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md.

Politicianul a vorbit despre necesitatea menținerii actualei coaliții de guvernare și după alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Totodată, acesta și-a exprimat speranța că partenerii de guvernare vor avea un comportament responsabil pe toată perioada campaniei.

„Noi deja avem o serie de discuții privind conduita în perioada preelectorală, în perioada electorală, raportul dintre membrii Coaliției. Mai mult, noi am menționat că, pentru a asigura continuitatea reformelor începute, continuitatea parcursului european este necesar să avem o coaliție democratică proeuropeană și după alegerile din 30 noiembrie. Așa că tonul negocierilor pentru constituirea unei noi coaliții va depinde foarte mult de conduita din campania electorală”, a explicat Streleț.

Deputatul PLDM a dat asigurări că actuala coaliție de guvernare nu se va destrăma pe parcursul campaniei electorale. Totodată, Streleț se arată convins că membrii Coaliției trebuie să vină cu noi viziuni în vederea menținerii unei guvernări democratice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?