Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Apel public PAS către PSRM: "Haideți să facem o coaliție pentru oameni"

6 feb. 16:59   Politică
2779 2

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a fost invitat de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) să facă coaliție, în Consiliul Municipal Chișinău (CMC).

Propunerea a fost enunțată de lidera fracțiunii PAS Zinaida Popa, în timpul unei emisiuni televizate.

„Fac un apel deschis: haideți să facem o coaliție pentru oameni. Sînteți de acord, domnule Lebedinschi, să facem această coaliție și să arătăm oamenilor că împreună putem să rezolvăm și că am venit nu pentru grupări pe interese personale bazate, dar pentru oameni? E un apel public, deschis către PSRM”, a declarat Popa.

În reacție, liderul fracțiunii PSRM din CMC Adrian Lebedinschi a menționat că subiectul a fost discutat și anterior, inclusiv la telefon, notează Noi.md cu referire la newsmaker.

„Noi cu dumneavoastră pe tema aceasta am vorbit. Și am spus, cum sînteți pe loc ne așezăm și discutăm fiecare moment, inclusiv întrebările care trebuie să le formulăm pentru fiecare funcționar, să vedem care din ei îi chemăm săptămîna asta, care săptămîna viitoare, să vedem cum reușim”, a menționat Lebedinschi.


Amintim că vineri, 2 februarie, s-a desfășurat prima ședință CMC din acest an după mai multe tentative eșuate, din lipsă de cvorum.

1
2
0
2
39

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?