Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

LOVITURĂ SE STAT în Thailanda! Populaţia, ÎNDEMNATĂ SĂ-ŞI PĂSTREZE CALMUL (FOTO)

22 mai. 2014,, 15:15   Externe
3677 0
Foto : libertatea.ro
Înaltul oficial a declarat că armata va restabili ordinea în cel mai scurt timp şi va duce mai departe reformele statului şi a făcut totodată un apel la calm.

Preluarea conducerii Thailandei de către armată a fost făcută la numai două zile de la introducerea legii marţiale în această ţară.

"Pentru ca situaţia să revină repede la normal, iar calmul şi pacea să se reinstaureze în societate... dar şi pentru a reforma structurile politice, economice şi sociale, armata a trebuit să preia puterea", a fost anunţul televizat făcut de Prayuth.

Anunţul acestuia a fost făcut imediat după ce soldaţii l-au ridicat pe liderul protestelor antiguvernamentale, Suthep Thaugsuban, dintr-o întâlnire pe care acesta o organizase cu opoziţia în scopul de a găsi soluţii pentru situaţia de criză prin care trece Thailanda.

Thailanda s-a confruntat cu 18 lovituri de stat sau tentative de lovituri de stat în aproape 80 de ani. Ultima datează din 2006, împotriva fostului premier în exil Thaksin Shinawatra, şi a antrenat o serie de crize politice care au scos în stradă inamicii şi susţinătorii miliardarului, care rămâne, în pofida exilului său, factorul de diviziune al ţării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?