X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Un star britanic a povestit despre NUNTA SECRETĂ a fiicei lui Putin (FOTO, VIDEO)

26 apr. 2014,, 13:15   Showbiz
14679 5
Foto : topnews.ru
Starul britanic de la "Minutes of Fame", violonista Leticia Rowbotham, a împărtășit cîteva detalii cu privire la nunta mezinei liderului de la Kremlin, Ecaterina, care a avut loc în mare secret.

Potrivit violonistei, ea a fost invitată într-un hotel de lux din Marrakech, „La Mamounia”, unde a avut loc ceremonia. Violonista a evoluat în scenă împreună cu trupa sa, High On Heels, deja desființată, scrie Ura.ru cu referire la Daily Mirror.

Potrivit Leticiei, ea a fost invitată să participe la eveniment.

"Nu Putin însuși și m-au plătit modest. Un fleac, de fapt, am primit două sute de lire sterline", - a recunoscut ea, adăugînd că, în general, cu nunta "nu prea s-au cheltuit", dar petrecerea a reușit.

Celebrarea căsătoriei Ecaterinei Putin și a alesului ei, Yoon Joon-Won, un om de afaceri sud-coreean, de 28 de ani, a durat trei zile. La ceremonia, plătită de Vladimir Putin au participat și unii lideri internaționali.

Zvonurile despre o căsătorie iminentă între Ecaterina Putin și Yoon Joon-Won au apărut în toamna anului 2010. La început, ele au fost negate de purtătorul de cuvînt al lui Putin, Dmitri Peskov. În mod oficial, și Yoon Joon-Won a negat în mai multe ocazii că ar urma să îşi unească destinul cu fiica lui Putin.


Ecaterina Putin și Yoon Joon-Won

Între timp, presa din Coreea de Sud a scris că Ecaterina Putin și Yong Joon-Won s-au cunoscut la Moscova în 1997. Cîțiva ani mai tîrziu, tînărul a revenit în patrie împreună cu tatăl său, al cărui mandat de ambasador coreean în Rusia a expirat, dar Yong Joon-Won a continuat să mențină relația cu fiica lui Vladimir Putin.

În primăvara anului 2012, presa a scris despre presupusa nuntă a Ecaterinei Putin. Cu toate acestea, Yong Joon-Won a declarat că deja s-a despărțit de Ecaterina. O astfel de decizie a fost luată imediat după ce jurnaliștii au început să răspîndească zvonuri despre nuntă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?