Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Pat Robertson: "SFÎRŞITUL LUMII ar putea fi săptămîna viitoare!"

25 apr. 2014,, 00:30   Ştiinţă şi IT
11948 0
Foto: gandul.info
Mogulul media Pat Robertson a avertizat că săptămîna viitoare Pămîntul ar putea fi lovit de un asteroid gigant, care va aduce sfîrşitul lumii.

NASA urmează să anunţe că Pămîntul a fost lovit de un număr mai mare de asteroizi decît cel previzionat, informează Huffington Post.

Acum, mogulul american Pat Robertson susţine că una dintre aceste roci ar putea confirma profeţia "sfîrşitului lumii", aşa cum a prezis în cartea sa din 1995 (" The end of the age", ficţiune).

"Vorbeşte despre un asteroid care va lovi Pămîntul. Nu văd ce altceva îndeplineşte cuvintele profetice ale lui Iisus Hristos mai bine decît lovitura unui asteroid. Nu ştiu ce altceva ar putea face mările să se agite, cerul să se întunecere, luna şi soarele să nu mai lumineze", a spus Paterson.

Cu toate că susţine că planeta Jupiter ne fereşte de rocile mai mari, mogulul media atenţionează că într-una dintre aceste zile, un asteroid o să ne lovească puternic. "Pregătiţi-vă şi rugaţi-vă la Dumnezeu", a avertizat el, într-un videoclip postat pe internet. "Ar putea fi săptămîna viitoare sau într-o mie de ani de acum încolo, dar vrem să fim pregătiţi indiferent cînd va veni timpul", a adăugat Paterson.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?