Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Natalia Barbu, la Malmö: "Există și nervozitate, dar sînt încîntată să particip la Eurovision"

5 mai. 14:15   Showbiz
2801 0

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta în acest an Republica Moldova la Eurovision Song Contest, a făcut o postare video, în care arată cum decurg repetițiile pentru concurs.

În imaginile video, interpreta a venit și cu un mesaj în limba engleză, notează Noi.md.

"Vă salut pe toți! Sînt Natalia Barbu și reprezint anul acesta Republica Moldova la Eurovision. Sînt foarte încîntată să ma aflu aici. Există și emoții, și nervozitate, dar, oricum, este frumos ceea ce se întîmplă și îmi place".

În filmuleț, se mai vede cum Natalia Barbu repetă atît cu vocea, cît și cu vioara. Interpreta poartă o rochie de culoare albă, elegantă și senzuală. Artista ne va reprezenta la concurs cu piesa ”In the Middle”.

Pe canalul oficial de Youtube Eurovision Song Contest a fost prezentat numărul de ordine al fiecărei ţări concurente din cadrul celor două semifinale. Astfel, Natalia Barbu va evolua în prima semifinală de pe 7 mai cu numărul de ordine 11.


Anterior, în anul 2007, ea a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision cu melodia "Fight", clasîndu-se pe locul 10.

Cea de-a 68-a ediția a concursul Muzical Eurovision 2024 va avea loc la Malmö Arena din Suedia. Primele două semifinale vor avea loc pe 7 și 9 mai, iar marea finală se va desfășura pe 11 mai.

2
1
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?