X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Liderul de la Tiraspol a dispus verificarea Comitetului Vamal

22 apr. 2014,, 16:15   Societate
4442 1
Foto: ko.md
Preşedintele autoproclamatei RMN, Evgheni Şevciuk, a semnat o dispoziţie de verificare din 22 aprilie a Comitetului Vamal. Decizia a fost luată în baza "adresării cetăţenilor cu scopul de a asigura controlul legitimităţii acţiunilor funcţionarilor CVS al RMN la desfăşurarea acţiunilor de verificare".

În legătură cu controlul, instituţia trebuie "să sisteze planificarea şi desfăşurarea controlului în pieţe şi la punctele de comercializare, să pregătească materialele privind controalele efectuate (argumente, funcţionarii care au luat deciziile de verificare, protocoale (documentele verificărilor, deciziile luate) pentru anii 2012-2013 şi să ofere o încăpere persoanelor din administraţia preşedintelui, care vor efectua controlul". De verificarea materialelor se va ocupa Direcţia de control împreună cu Direcţia juridică, de stat a preşedintelui.

Comitetul Vamal a fost condus pînă nu demult de Ghenadi Kuzmicev. La finele lunii noiembrie 2013 acesta a fost numit în postul de ministru al afacerilor interne, iar curînd după aceasta Comitetul Vamal a fost inclus în componenţa MAI. În Transnistria, în timpul fostului preşedinte, Igor Smirnov, Kuzmicev a fost la un pas de a fi condamnat pentru diferite încălcări în calitate de şef al Biroului pentru combaterea traficului de droguri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?