Profeţiile ÎNFRICOŞĂTOARE pentru anul 2014. S-au prezis CATASTROFE MONDIALE şi boli incurabile (VIDEO)

20 mar. 2014,, 00:30   Societate
23240 2
Foto: novayagazeta-ug.ru
Anul 2014 se anunţă a fi una dintre cele mai grele perioade pentru omenire. Previziunile sunt înfricoşătoare şi anunţă catastrofe mondiale, lideri asasinaţi şi boli incurabile. 2014 va fi un an de răscruce pentru omenire. Molimi, războaie şi catastrofe naturale pîndesc lumea, iar una dintre cele mai înfricoşătoare previziuni îi aparţine celebrei prezicătoare Baba Vanga.

Baba Vanga a prezis pentru 2014 o epidemie de cancer de piele, care va decima populaţia lumii.

Potrivit inginerului ucrainean care a descifrat catrenele lui Nostradamus anul ce va urma va fi sub semnul violenţei. Patru premieri importanţi ai lumii vor fi victimele unor atentate.

Profeţiile continuă şi mai înfricoşător. Anul 2014 va aduce Al Treilea Război Mondial, care va dura 10 ani. În plus, boli crunte vor afecta mare parte din populaţia globului. Europa va fi aproape depopulată, ca urmare a folosirii armelor chimice şi nucleare în conflictele prezise de Nostradamus.

Scriitorul de science-fiction Isaac Asimov a avut şi el o viziune asupra anului 2014. Nu atît de fatalistă, dar surprinzător de apropiată de realitate.

• Vehiculele vor avea creiere digitale. Ele vor putea să gîndească singure pentru a se deplasa într-un anumit punct.

• Comunicarea va deveni vizibilă. Telefoanele vor fi dotate cu camere video prin care se va putea comunica.

• O sa apară televizoarele 3D, care vor avea imaginea similară cu realitatea.

• Din ce în ce mai puţine locuri de muncă vor exista pentru că maşinile vor prelua cele mai multe sarcini.

Isaac Asimov a simţit şi influenţa extrem de mare pe care o vor avea computerele asupra oamenilor şi cît de uşor va fi să învăţăm şi să aflăm informaţii.

Profeţii tulburătoare au fost făcute şi de părintele Iustin Pîrvu. Cu cinci zile înainte de a muri, acesta a spus: "mai sunt 12 luni de libertate şi apoi vine urgie!".

"Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sînt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră", a spus Justin Pîrvu.

Un alt monah vizionar de care prea puţină lume ştia înainte de 1989 a fost părintele Arsenie Boca. Şi el a plecat la cele veşnice, chiar înainte de revoluţie, eveniment pe care, de altfel, l-a şi prevestit. Prigonit de odioasa Securitate, pentru a rămâne aproape de cele sfinte el s-a transformat în pictor de biserici.

În 1968, cînd lucra la biserica Drăgănescu din judeţul Giurgiu, a avut mai multe revelaţii care au rămas încifrate în uluitoarele picturi din sfîntul lăcaş. Într-una dintre ele apar, în mod bizar, obiecte pe care umanitatea avea să le conceapă mulţi ani după. Naveta spaţială pe care oamenii o vor vedea abia în 1981, apare, ca într-o fotografie venită din viitor într-o pictură profetică. Omul modern, care a uitat de Dumnezeu de dragul concretului, refuză invitaţia la cină a arhanghelului Mihail, semnîndu-şi astfel sentinţa...

Dacă unele mesaje au fost doar sugerate, Arsenie Boca a lăsat scris că omul, cu ştiinţa, va aduce sfîrşitul lumii.

"Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări", a proorocit Arsenie Boca.0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?