X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Igor Dodon: "Actuala guvernare nu-și leagă viitorul cu Moldova"

6 dec. 2023,, 18:32   Politică
2583 1

Actualii conducători ai țării nu-și leagă viitorul cu Moldova și se comportă ca niște funcționari temporari.

Această opinie a fost exprimată de Igor Dodon, fost președinte al Republicii Moldova și liderul Partidului Socialiștilor.

"Ei nu-și văd viitorul în țara noastră, nu-și leagă viitorul de Moldova. Și aceasta este principala problemă a acestei guvernări. Ei se comportă ca niște vremelnici. Pentru ei este important ca în dosarul personal să fie indicat faptul că au deținut funcții înalte, au fost miniștri, președinți, prim-miniștri, ceea ce le va permite să obțină un loc de muncă bine plătit în străinătate, în organizații financiare internaționale. Dar ei nu-și leagă viitorul de Republica Moldova", a declarat Igor Dodon.

El a cerut la o analiză a acțiunilor reprezentanților actualei guvernări din ultimii 5-7 ani.

"Ei nu au lucrat în Moldova. Sau au lucrat aici temporar în cadrul unor organizații neguvernamentale finanțate de Soros, Departamentul de Stat al SUA sau Comisia Europeană. Și au petrecut mai mult timp peste hotare. Prin urmare, deciziile economice și sociale pe care le iau nu au nimic de-a face cu interesele statului moldovenesc și ale cetățenilor săi, dar vor să facă pe plac Occidentului. Ei înțeleg, că le mai rămîne puțin timp și speră să fure cît mai mult, să-și primească salariile de 70-80 mii de lei, să-și ia rucsacurile și să plece. Noi locuri ei și-au pregătit deja. Sînt sigur de asta. Și imediat ce puterea lor se va zdruncina, vor pleca imediat de aici", a spus el.

42
0
1
1
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?