X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Replica tăioasă a Ninei Ștanski în scandalul reținerilor

13 feb. 2014,, 12:50   Societate
6948 4
Foto: facebook.com
Șeful departamentului de externe din Transnistria, Nina Ștanski, a venit cu o replică tăioasă la adresa directorului liceului „Lucian Blaga” din Tiraspol, Ion Iovcev. Într-o postare pe o rețea de socializare, Ștanski îi sugerează lui Iovcev să nu se implice în politică, precizînd că organele de drept din stînga Nistrului se vor pronunța pe marginea reținerilor de săptămîna trecută.

„Acest așa-numit funcționar român, de origine bulgară, ar trebui să se implice mai puțin în politică și să aibă grijă mai mult de copii. Deja procuratura de la Tiraspol rămîne să se pronunțe în acest caz, pentru clarificarea lucrurilor”, a precizat Ștanski.

Precizăm că săptămîna trecută directorul liceului „Lucian Blaga” din Tiraspol și alți doi angajați ai instituției au fost reținuți de milițienii transnistreni în timp ce se întorceau din Chișinău. Aceștia au fost percheziționați și impuși să dea explicații. Procuratura Generală a declanşat o cauză penală pe faptul privării ilegale de libertate a celor trei angajați ai instituției de învățămînt.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?