X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

PCRM comentează restricțiile impuse de Ucraina la traversarea frontierei (VIDEO)

30 ian. 2014,, 12:19   Politică
7545 3
Foto: noi.md
Unii membrii ai Partidului Comuniștilor nu s-au arătat deranjați de restricțiile impuse de Ucraina la traversarea frontierei. În cadrul unei conferințe de presă, deputatul din partea PCRM Alexandr Petkov și-a exprimat nemulțumirea mai mult față de faptul că autoritățile de la Chișinău nu au întreprins nicio măsură pînă ca legea cu privire la posesia sumei de 400 de euro de către cetățenii care intră în Ucraina să intre în vigoare, relatează NOI.md.

„Sîntem vecini, iar Ucraina este stat suveran și poate decide orice. Pe mine mă interesează în ce mod a reacționat Moldova, avînd consulat la Kiev, și mai ales că decizia a fost luata pe 6 decembrie, iar presa a anunțat despre regulile noi a doua zi. Totodată, pe 19 decembrie a fost publicat, iar diplomații moldoveni au auzit peste o lună despre asta. Doamna Gherman poate vorbi despre diferite acțiuni, dar interesele cetățenilor trebuiau aparate în momentul luării acestei decizii. Azi trebuie pusă întrebarea: ce măsuri trebuie luate în legătura cu diplomații moldoveni?”, a spus Petkov.

Anterior, locuitorilor Moldovei care se deplasau cu mijloace de transport auto sau feroviar în regiune le-a fost interzis accesul pe teritoriul Ucrainei.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?