Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Un fost ministru își deschide televiziune la primăvară

22 ian. 2014,, 17:35   Societate
6154 1
Foto: noi.md
Fostul ministru al Apărării Valeriu Pleșca își va lansa în primăvara acestui an un post de televiziune cu profil economic. Politicianul a obținut deja licență de emisie de la Consiliul Coordonator al Audiovizualului. Informația a fost confirmată de politician pentru NOI.md.

Noul post de televiziune, intitulat MBC – Moldavian Business Channel – va difuza știri și analize economice. Totodată, televiziunea își propune să promoveze istoriile unor oameni de succes. Valeriu Pleșca a precizat că va apărea și el într-o emisiune difuzată în zilele de weekend.

„Postul vine să completeze o nișă de informații cu caracter economico-financiar, cu abordări, analize, expertize ample. Spațiul informațional de la noi este politizat și lipsit de obiectivitate. Am înțeles că telespectatorii sînt în așteptarea acestui gen de informație, o informație care vine să provoace telespectatorul la un alt nivel de cultură și educație. Ne vom axa pe mediatizarea unor istorii de succes, istorii pozitive, pe promovarea patriotismului”, a explicat Pleșca.

Fostul ministru al Apărării a menționat că a lucrat la realizarea acestui proiect televizat timp de un an, postul urmînd a fi lansat în primăvara acestui an. În prezent echipa sa lucrează la elaborarea grilei de emisie a postului, dar se ocupă și de selecția personalului.

Menționăm că Valeriu Pleșca a obținut licența de emisie pentru postul MBC în decembrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?