X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Ohlobîstin și-a creat o pagină în rețeaua "VKontakte" din cauza "sodomiților"

15 ian. 2014,, 00:02   Externe
4517 0
Foto: lenta.ru
Actorul, regizorul, preotul ortodox și directorul de creație al "Evroseti", Ivan Ohlobîstin, s-a înregistrat în rețeaua socială "VKontakte". Actorul a publicat anunțul la 12 ianuarie, folosind serviciul TwitLonger.

"La sfatul fiului Vasili m-am înregistrat pe VK. Copiii sînt siguri că sodomiții curînd îmi vor bloca twitter-ul. O asigurare", - a scris Ohlobîstin, făcînd link la noua sa pagină în rețeaua "VKontakte". Într-una dintre primele sale postări actorul încă odată a reiterat că în tweeter el "are multe probleme".

Ohlobîstin are deja circa 1500 de abonați în rețeaua socială. Actorul a adăugat la prieteni un singur utilizator – pe fiul Vasili. La secțiunea informații cu caracter personal actorul a indicat doar faptul că are opinii monarhiste ortodoxe, ca "cel mai important lucru în viață", apreciind "familia și copiii". În secțiunea "activitate" Ohlobîstin s-a desemnat prin cuvîntul "filozof".

Temerile lui Ohlobîstin cu privire la închiderea propriului cont de twitter, probabil sînt legate de publicarea anterioară a scrisorii către președintele Vladimir Putin. La 7 ianuarie prin intermediul TwitLonger actorul i-a cerut lui Putin să întoarcă în Codul penal sancțiunile pentru sodomie. După cum menționa în scrisoarea sa Ohlobîstin, interdicția de propagandă a homosexualității în Rusia "nu este eficientă" și are nevoie de îmbunătățiri. Potrivit lui, în cazul în care nu se iau măsuri, "sodomiții" în curînd vor avea posibilitatea de a obține statutul de "grup social" și "posibilitatea constituțională de a corupe tînăra generație".

Postarea lui Ohlobîstin a fost ulterior ștearsă de către administrația TwitLonger pentru încălcarea regulilor de utilizare a serviciului. Cu toate acestea, textul scrisorii care s-a păstrat pe Web a provocat o reacție puternică în rețelele sociale și mass-media. Deputatul Dumei de Stat Pavel Krașeninnikov, comentînd scrisoarea publicată de Ohlobîstin, a numit-o "PR", iar pe Ohlobîstin - "persoană creativă care știe cum să atragă atenția".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?