Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Zborurile aeriene vor putea fi urmărite în timp real

9 ian. 2014,, 17:05   Societate
12441 1
Foto: russiatrek.org
De acum încolo zborurile aeriene pot fi urmărite în timp real. Pe harta poate fi urmărit zborul oricărei nave aeriene, pot fi văzute traiectoria, distanța și timpul rămas pînă la aterizare. Imaginea este interactivă, ea poate fi mărită sau micșorată. Pe hartă este arătat numărul de avioane în diferite regiuni ale lumii, iar la un click va apărea regiunea solicitată. Totodată, există opțiunea „imagine din cabina pilotului”, precum și condițiile meteo și temperatura aerului în punctele de destinație.

Accesînd orice avion de pe hartă, se poate obține informație completă privind nava respectivă, viteza de zbor, punctele de decolare și aterizare. În cazul unor avioane sînt prezentate și fotografii cu descrieri.

Harta nu include cursele militare și cele oficiale.

Această hartă prezintă interes atît pentru cei care au programat curse aeriene, cît și pentru toți utilizatorii de internet.

Autor: VictorGram
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?