X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Rogozin: Problema migranților ilegali ar trebui rezolvată la frontiera de stat a Rusiei

15 noi. 2013,, 08:30   Externe
3062 0
Foto: totul.md
"Problemele de migrație ar trebui să fie soluționate la frontiera de stat şi să nu se admită ca migranţii ilegali să fie prinşi pe întinderile Eurasiei", a scris vicepremierul rus Dmitri Rogozin pe microblogul său de pe Twitter.

Astfel a comentat viceprim-ministrul comunicatele mass-media despre faptul că Comisia de Stat de Frontieră sub conducerea lui a inițiat elaborarea unor amendamente care îi vor obliga pe toți migranţii să primească asigurarea de sănătate și cărora le va fi interzis să rămînă în Rusia mai mult de 90 zile, timp de jumătate de an", în cazul în care nu au viză și permis de muncă.

Tema migranţilor a devenit obiectul atenției sporite a presei și a societăţii după asasinatul de rezonanță a lui Egor Şcerbakov, în vîrstă de 25 de ani, din regiunea metropolitană de vest Biriulevo.

Acolo locuitorii au organizat o adunare, însă acţiunea s-a soldat cu violenţe, oamenii au spart geamuri, au răsturnat mașini și au dat buzna pe teritoriul depozitului local de legume, unde lucrează migranții și unde, în opinia lor, s-ar fi putut ascunde criminalul.

A doua zi, la depozitul de legume din str. Pokrovskaia poliția a reţinut aproximativ 1,2 mii de persoane, care vor verificate în ce privește implicarea lor în crime.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?