X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Onoje, cap de scandal în Piața Centrală (VIDEO)

7 noi. 2013,, 09:28   Societate
5069 3
Foto: curaj.tv
Scandal în Piaţa Centrală din capitală. Unul dintre protagonişti a fost cetățeanul moldovean de culoare John Onoje, care vinde ceai şi cafea la o tarabă improvizată. Potrivit unor martori, în urma unui schimb de replici, el ar fi atacat un alt comerciant cu o foarfecă. Onoje dezminte însă acest lucru şi afirmă că, de fapt, el ar fi fost cel agresat de colegii din piaţă, care îl acuză că şi-ar vinde marfa fără autorizaţie.

Scandalul s-a iscat miercuri, în jurul orei 11, iar cei implicaţi în conflict au versiuni diferite despre cele întîmplate. Administratorul unei gherete afirmă că John Onoje l-ar fi atacat, fără motiv, pe angajatul său.

Nici vorbă de aşa ceva, spune Onoje, care povesteşte că un grup de persoane l-ar fi intimidat şi i-ar fi cerut să plece din piaţă, cu tot cu marfă.

Şi martorii s-au împărţit în două tabere. Unii i-au sărit în apărare lui Onoje, în timp ce alţii l-au acuzat că ar fi capul tuturor scandalurilor din Piaţa Centrală.

Chemaţi la faţa locului, oamenii legii au deschis o anchetă. Dacă Onoje va fi găsit vinovat pentru faptul că ar fi atacat o persoană, el riscă să fie cercetat pentru huliganism, infracţiune ce prevede, inclusiv, pedeapsă cu închisoarea. Cel mai recent scandal în care a fost implicat moldoveanul de culoare s-a produs acum mai bine de o lună. Atunci, Onoje a agresat un tînăr în Piaţa Centrală, iar întreaga scenă a fost filmată de un trecător care ulterior a postat imaginile pe internet. Deocamdată, ancheta în acest caz nu a fost finalizată.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?