Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

La Piața Centrală au apărut primele cireșe. Cît costă un kilogram

16 mai. 16:30   Societate
9914 0

De o săptămînă la Piața Centrală din Bălți au apărut primele cireșe în vînzare, însă, potrivit comercianților, cetățenii nu prea se grăbesc să le cumpere.

Comercianții spun că oamenii se arată intersați să cumpere cireșe, însă din cauza faptului că ele nu sînt dulci, mulți dintre ei refuză să mai cumpere aceste fructe, transmite Noi.md cu referire la Tvn.md.

„Gustă și se duc că nu e dulce. Nu e dulce, nu e soare, nu e cald, îi așa ca prima. Oamenii spun cam scumpe și puțini cumpără”, a spus o comerciantă.

Chiar dacă nu fac cozi la tarabe, cumpărătorii zic că prețul la cireșe nu e mare pentru această perioadă.

„Desigur că am cumpărat, cum să nu cumpăr, prima e cea mai bună. Eu jumătate de kilogram am luat, cred că vreo 35 de lei. Dar a nimerit gustoasă”, a spus o femeie.


„Avem acasă și tot sînt cireșe mășcate și mîncăm de acasă, nu cumpărăm. sînt ieftine cred. Totul se cumpără, totul e scump, dar omul care ține la pămînt și el să vină și să dea cu 20 de lei kilogramul de cireașă, îi tare ieftin”, a spus o altă femeie.

La Piața Centrală din Bălți prețul la cireșe variază între 40 și 50 de lei pentru cele mășcate și 25 – 35 de lei pentru cele mărunte.

7
1
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?