X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Codreanu către un șef de direcție: Nu cer minuni, doar să fie curat

16 iul. 2018,, 12:30   Capitala
2556 2

Șeful Direcției geneale locativ-comunale și amenajare al Primăriei Chișinău, Ion Burdiumov a primit o replică tăioasă din partea primarului general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

„Făceți așa ca oamenii să vadă că se face curat. Nu cer minuni, doar să fie curat”, i-a spus edilul lui Burdiumov, după ce ieri la stația de lîngă centrul comercial ”Moldova”, din cauza gunoiul de la o urnă, care nu a fost evacuată, deșeurile s-au răsturnat pe trotuar, dar și pe partea carosabilă.

„Situația care a avut loc ieri pe Viaduct se datorează faptului că întreprinderea Prestări servicii centru m-a anunțat joi că angajații care-i aveau la salubrizarea sectorului dat, de la Ciuflea pînă la bulevardul Dacia, s-au eliberat și dumnealor, printr-o scrisoare oficială, ne-au anunțat că nu mai pot să-și onoreze obligațiunile, de aceea vineri am încheiat contract cu întreprinderea municipală Gestionarea fondului locativ, dar cred că nu s-a reușit să se aducă la cunoștința personalului dat și de aceea a avut loc cazul dat”, a răspun Ion Burdiumov.

De asemenea, funcționarul a menționat că săptămîna viitoare va organiza o ședință cu angajații care-i are în subordine pentru clarifica situația și pentru ca astfel de cazuri să nu mai aibă loc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?