Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

În Moldova are loc acțiunea "Pădurea curată"

14 apr. 11:40   Societate
2140 0

Ministrul Mediului, Serghei Lazarencu, împreună cu colegii săi de la Agenția Moldsilva și angajații Ocolului silvic Bravicea, au participat la acțiunea de curățenie "Pădurea curată".

El a menționat că spațiile verzi și pădurile din țară trebuie să rămînă locuri de mîndrie, frumusețe și curățenie.

"Ieri am văzut că și noi putem fi uniți atunci cînd vine vorba de protejarea mediului înconjurător. A avea grijă de pădure înseamnă a avea grijă de prezent și a avea grijă de generațiile viitoare. Peste 1000 de persoane din Agenția Moldsilva și din zeci de primării au făcut curățenie în prima zi a acestei acțiuni. Mulțumim tuturor celor care s-au alăturat: voluntari, angajați ai primăriilor, ONG-uri, lucrători ai serviciilor silvice și inspectori de mediu care au participat la acțiunea "Pădurea curată" în peste 220 de localități din întreaga țară. Vă îndemn să participați și astăzi, dar și la sfîrșitul săptămînii viitoare", a scris Sergiu Lăzărencu.

Cetățenii țării care au grijă de mediul înconjurător pot participa la acțiunea de salubrizare a pădurilor. Acțiunea "Pădurea curată" este inițiată de Ministerul Mediului și Agenția Moldsilva și se va desfășura în zilele de 13-14 aprilie, precum și în weekendul următor, 20-21 aprilie.

Doritorii de a participa la acțiune urmează să acceseze pagina web a Agenției Moldsilva și să găsească rubrica "Participă la salubrizare #Pădureacurată".


Următorul pas este identificarea numărului de telefon al celui mai apropiat punct de unde pot fi obținute informații despre campanie.

Agenția "Moldsilva" va pune la dispoziție mijloacele tehnice necesare.

Agenția "Moldsilva" subliniază că fiecare cetățean trebuie să conștientizeze că prin astfel de acțiuni demonstrează implicare, responsabilitate și grijă față de mediu. Participînd la acțiune, oamenii devin mai buni, mențin și păstrează curățenia și, lucru nu mai puțin important, conștientizează că Moldova este casa comună pentru toți.

9
0
2
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?