Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

Medvedev a declarat inadmisibilitatea de enclave etnice în orașe din Rusia

6 oct. 2013,, 02:43   Externe
3494 5
Foto: telegrafist.org
Prim-ministrul FR Dmitri Medvedev a declarat despre inadmisibilitatea formării de enclave etnice, mai ales în orașele mari, relatează RIA Novosti.

"Salutăm oamenii care vin la noi, dar, în același timp, nu poate fi admisă formarea de enclave etnice, în special în orașele mari, unde se acumulează tensiuni, care, pe de o parte, duc la izolarea nou-veniților, pe de altă parte, contribuie la creșterea criminalității, xenofobiei sau tensiunii sociale", - a declarat Medvedev la congresul partidului.

De asemenea, el a chemat partidul "Rusia Unită", să acorde atenție la problema integrării migranților în societatea rusă, deoarece această problemă , în opinia sa, generează tensiuni sociale.

Potrivit serviciului migrațional, de la începutul anului 2013 a fost interzisă intrarea în Rusia pentru mai mult de 250 000 de cetățeni străini care au încălcat legislația imigrațională. Peste 30.000 de străini au fost expulzați și deportați. Pe parcursul a 10 luni serviciului migrațional a întocmit circa 2 milioane de procese verbale în ceea ce privește încalcarea legilor imigraționale .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?