Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

El Mundo: Putin (mai) rămîne burlac

29 sep. 2013,, 03:04   Externe
4837 0
Foto: noi.md
"Președintele rus Vladimir Putin rămîne burlac, cel puțin în sens juridic", - așa începe un articol în El Mundo. "Dar, la trei luni după divorț zvonurile cu privire la nunta președintelui cu campioana olimpică la gimnastică, actualmente parlamentara Alina Kabaeva, revin cu o nouă forță în fiecare săptămînă", - afirmă jurnalistul Javier Colas.

Purtătorul de cuvînt al lui Putin, Dmitri Peskov, din nou și din nou declară că toate afirmațiile cu privire la viața privată a președintelui sînt o minciună.

Colas observă: "Bîrfele ar putea fi mult mai ușor curmate dacă femeia asupra căreia sînt îndreptate toate privirile, - flexibila Kabaeva - nu ar avea obiceiul de a însoți fiecare val de zvonuri cu un interviu personal în care spune că este îndrăgostită de un domn misterios, al cărui nume din motive serioase nu poate fi dezvăluit".

Dar Colas găsește și un alt motiv pentru persistența zvonurilor. Una dintre componentele principale, crede el, ar fi atractivitatea lui Putin în ochii rusoaicelor. Potrivit unui studiu publicat în octombrie 2012, fiecare a șasea femeie din Rusia ar fi fericită să se căsătorească cu el.

Femeile sînt impresionate de imaginea președintelui ca om care duce un mod de viață sănătos. Pentru că acum președintele nu este căsătorit oficial, unele rusoaice sînt în drept să creadă că "pantofiorul de cristal" li s-ar potrivi, adaugă autorul.

Putin apare ca salvator al animalelor, pilot planor, călăreț musculos. "Aceasta consolidează legenda despre omul de acțiune, care-l însoțește de atunci, cînd în 1999, cu cîteva luni înainte de ocuparea postului de președinte, el i-a înfruntat pe insurgenții ceceni", - se spune în articol.

Recent, în legătură cu evenimentele din Siria, aura lui Putin a căpătat o nouă fațetă - imaginea de pacificator.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?