X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Putin a promis să nu le facă rău migranților

3 mai. 17:01   Externe
2429 0

Președinții rus și tadjik, Vladimir Putin și Emomali Rakhmon, au avut o conversație telefonică, a anunțat vineri serviciul de presă al Kremlinului.

"Într-o manieră constructivă și prietenoasă, ei au făcut un schimb de opinii cu privire la unele subiecte bilaterale de actualitate, inclusiv cooperarea în combaterea amenințării teroriste, precum și în domeniul migrației. În acest context, s-a convenit să se îmbunătățească mecanismele de cooperare pe linia ministerelor și agențiilor de profil", se arată în comunicat, relatează haqqin.az.

Președinții au discutat, de asemenea, aspecte legate de participarea comună la festivitățile de Ziua Victoriei de la Moscova, la care Rakhmon a fost invitat.

"De asemenea, ei și-au exprimat încrederea că recentele încercări ale unor forțe de a inflama în mod artificial situația din jurul lucrătorilor migranți care vin în Rusia, inclusiv cei din Tadjikistan, vor fi reprimate în comun și nu vor putea afecta relațiile frățești testate în timp între popoarele celor două țări", a precizat serviciul de presă al Kremlinului.

3
0
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав