Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

O clarvăzătoare a povestit despre viața privată a lui Nikolai Baskov

27 sep. 2013,, 02:04   Showbiz
13123 0
Foto: 7ja.net
După divorțul de soție, Nikolai Baskov schimba femeile ca mănușile. El a fost în relație cu Oxana Fedorova și Anastasia Volocikova, i s-a atribuit idila cu diva operei Maria Maksakova.

Clarvăzătoarea Natalia Vorotnikova a decis să examineze viitorul artistului. " Timpul pentru fericirea familială a lui Baskov încă nu a venit. Deși este foarte aproape, Nicolai nici nu bănuiește. Anastasia în niciun caz nu este destinul lui și intrepretul înțelege acest lucru. Eu nu văd o relație anume cu această femeie, ei nu au un viitor comun. Cu Anastasia Baskov a făcut cunoștință la odihnă. Nicolai i-a plăcut, ea a dorit să facă cunoștință cu el, iar eroul nostru s-a gîndit de ce nu. Ei au petrecut timpul împreună, și-au creat dispoziție, dar noua prietenă s-a săturat repede de Nicolai" , - a spus clarvăzătoarea .

Ea, de asemenea, vede că peste o jumătate de an , el va întîlni o femeie bună, pe care Nicolae o va îndrăgi cu adevărat și care, în viitor, îi va naște un copil. Cu toate acestea căsnicia nu va dura mult timp . Baskov se va recăsători după 7 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?