Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cîştigă un bilet la CM 2018

23 mar. 2018,, 13:51   Sport
1760 0

Un tînăr fotbalist și un jurnalist, ambii în vîrstă de 12 ani, urmează să fie selectați pe 25 martie pentru a reprezenta Republica Moldova la cel mai grandios eveniment al anului printre juvenili.

Proiectul Fotbal pentru Prietenie (F4F) va lua start la Moscova înaintea Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

Federația Moldovenească de Fotbal, sub egida FIFA și Partenerul General Gazprom, îi invită pe toți copiii duminică, 25 martie, ora 14:30, la Centrul Sportiv Buiucani din Capitală pentru a da probe la fotbal sau jurnalism.

În cazul tînărului fotbalist care urmează să intre în posesia biletului, va fi selectată persoana care, în primul rînd, vorbește la nivel de comunicare limba engleză și va demonstra cele mai bune calități de portar.

La categoria tînărul jurnalist, candidatul urmează să scrie un eseu pe tema fotbalului, să demonstreze o cunoaștere bună a limbii engleze și abilitatea de a realiza reportaje în teren.

Copiii selectați vor avea întrevederi cu înalți funcționari de stat pentru a explica esența proiectului F4F, care se bazează pe un șir de principii: prietenie, egalitate, corectitudine, sănătate, pace,devotament, victorie, tradiție și demnitate. Ca mai apoi să participe la proiectul care se va desfășura în perioada 8-15 iunie, la Moscova.


În cadrul evenimentului vor fi formate 32 de echipe din copii care vor reprezenta 211 țări și regiuni ale lumii, antrenați de tineri antrenori cu vîrsta cuprinsă între 14-16 ani.

Copii vor avea șansa de a fi prezenți la meciul de deschidere a Campionatului Mondial 2018, dintre Rusia și Arabia Saudită care va avea loc pe 14 iunie 2018.Toate cheltuielile vor fi suportate de organizatori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?