Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Aliona Moon va cînta la Festivalul Internațional "Dan Spătaru" din România

10 sep. 2013,, 15:44   Showbiz
3805 0
Foto: timpul.md
Cîntăreața din Moldova, Aliona Moon, va susține un recital la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "Dan Spătaru". Evenimentul va avea loc în România în perioada 4-6 octombrie, iar printre artiștii care vor mai împărți scena cu Aliona se numără Fuego, Antonia, Pavel Stratan.

Interpreta noastră va concerta alături de Antonia după gală, iar Pavel Stratan va cîntă în seara a doua de festival, împreună cu Stela Enache.

"Este o onoare pentru mine să revin la acest festival, deja în calitate de invitat special. Am luat trofeul la ediția a șasea a Concursului, în 2011 și, tot atunci, am reușit să mă împrietenesc cu mulți dintre oamenii de cultură și artiștii din România", a spus Aliona pentru o publicație electronică din Moldova.

Artista a mai dezvăluit că recitalul de o jumătate de oră pe care îl va susține va include și piesa"O Mie", cea care i-a adus locul 11 la Eurovision Song Contest 2013 din Suedia. De asemenea, Aliona va încînta publicul cu un cîntec din repertoriul lui Dan Spătaru și cîteva hituri internaționale.

Menționăm că în cele trei seri de festival concurenţii vor cînta acompaniaţi de Orchestra Radio România. Organizatorii festivalului sînt Primăria Medgidia, consiliul local şi Casa de Cultură "Lucian Grigorescu" din aceeași localitate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?