Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Corman a convocat în ședință președinții de fracțiuni și comisii

3 sep. 2013,, 16:51   Politică
2711 3
Foto: tribuna.md
Președinții fracțiunilor parlamentare și cei ai comisiilor permanente au fost convocați astăzi în ședință de lucru de către spicherul Parlamentului, Igor Corman.

Ședința a avut ca și tematică organizarea eficientă a activității comisiilor de profil, transmite NOI.md.

A fost trecută în revistă lista proiectelor de acte legislative aflate în stadiul de examinare în Parlament. O atenție sporită acordîndu-se proiectelor privind angajamentele asumate de Republica Moldova în procesul de integrare europeană.

Potrivit lui Corman, în prezent se află în procedură parlamentară 358 de proiecte de acte legislative, inclusiv 29 de proiecte solicitate de a fi examinate în procedură de urgență și 12 proiecte de legi de relevanță europeană.

Totodată, Corman a informat că marți, 10 septembrie, va fi convocată reuniunea comună de lucru a Parlamentului și Guvernului pentru a stabili prioritățile legislative ale sesiunii de toamnă.

De asemenea, s-a anunțat că miercuri, 4 septembrie, urmează a fi convocat Biroul permanent al Parlamentului, care va propune data convocării Legislativului în prima ședință plenară din sesiunea de toamnă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?