Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Ce este cel mai enervant la birou?

25 aug. 2013,, 15:55   Societate
3713 0
Foto : mignews.com
Un lucrător de birou, cel puțin de două ori pe zi, are un acces de furie din cauza accidentelor de calculator și clienților brutali, scrie Daily Mail.

Cercetătorii au descoperit că 51 la sută dintre britanici se irită pentru că nu au suficient timp pentru a-și face ceai sau a ieși pentru masa de prînz.

Este de remarcat faptul că 42 la sută dintre angajați se află într-o stare nervoasă și nerăbdătoare luni, după un week-end încordat. Nu e de mirare că "luni este o zi grea".

Alte date arată că oamenii sînt stresați atunci cînd colegii de birou comunică, iar ei încearcă să se concentreze la muncă, în loc de a discuta bîrfele. Apropo, zvonurile și intrigile pe la spate sînt la fel de enervante.

Un sfert dintre respondenți se supără dacă cineva folosește locul lor de muncă și lasă acolo dezordine.

Printre cele mai frecvente motive de furie – pauzele lungi de țigară, utilizarea excesivă a rețelelor sociale și Internetului pentru alte probleme decît cele de serviciu.

Unii britanici sînt iritați de faptul că șeful foarte rar sau niciodată nu apreciază și laudă munca lor.

64 la sută dintre oameni ignoră propria furie, dar 13 la sută se vor supăra și vor crede că toată lumea observă fața roșie, vena trepidantă și picăturile de sudoare.

Fiecare al treilea spune că colegii de birou sînt cei mai enervanți la locul de muncă, în timp ce 20 la sută nu se înțeleg cu șeful.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?