X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Funcționari ai Primăriei Chișinău sancționați după ce o tînără a avut de suferit căzînd într-o groapă

6 aug. 2013,, 09:26   Societate
3059 2
Foto: noi.md
Mai mulți funcționari din cadrul Primăriei Chișinău urmează a fi sancționați pentru lipsă de responsabilitate la locul de muncă. Asta după ce primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a aflat că o tînără și-a fracturat piciorul căzînd într-un șanț de pe un șantier lipsit de bariere, transmite NOI.md.

Șanțul în care a căzut tînăra are vreo cîțiva metri adîncime și se află pe un șantier din strada Sarmisegetuza, unde un preot își construiește ilegal o anexă la apartament. Dorin Chirtoacă a solicitat explicații subalternilor.

”O fată a căzut în șanț și mai nu s-a omorît acolo. Voi puteți cumva să vedeți lucrurile ceva mai dinamic? Este un caz grav și fără sancțiuni nu se va trece. De la preturi solicit în termen de 24 de ore explicații de la simplu angajat pînă la vicepretor. De asemenea, cer explicații de la serviciile implicate în asigurarea condițiilor tehnice. N-am să vă cruț pentru faptul că sînteți inactivi și nu monitorizați corect situația în sector. Oricîte cazuri o să apară, tot atîtea vor fi și sancțiunile pînă la eliberare din funcție. Asta nu este activitate relevantă în teren. Construcția trebuia să fie oprită de cînd s-a săpat groapa de temelie”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Totodată, edilul a dispus ca toate cheltuielile de spitalizare ale tinerei să fie acoperite din fondul de rezervă al Primăriei Chișinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?